Dom > O nama

Jinan Huatian Leinuo Trade Corporation Limited je profesionalan u proizvodnji kuhinjskog tekstila, uključujući čajni peškir, bočicu, rukavicu za pećnicu, držač za lonac, stolnu tkaninu, torbu za kupovinu, ručnik za plažu i ručnik za kupke itd.

Naša fabrika je profesionalna u štampi od svile i štampa za štampu. Većina naših proizvoda se trenutno prodaje klijentima u Velikoj Britaniji, Francuskoj, Kanadi, Novom Zelandu, Australiji, Japanu i Severnoj Americi. Od našeg specijaliziranog znanja i praktičnog iskustva , uvereni smo u našu mogućnost da pružimo najefikasniju uslugu našim klijentima.

1111111.jpg

Zauzima površinu od 50000 kvadratnih metara. U kompaniji posluje više od 200 zaposlenih. Mesec izlaz je do 300000 komada. Iskustvo u proizvodnji traje više od 10 godina, držeći 4 setove sitotiskarskih mašina, 4 kompleta mašina za štampanje transfera, 15 kompleta mašine za vezenje, 2 set mašine za postojanost boje. Imamo napredni Auto CAD i odličan dizajn tim, sopstvene mogućnosti dizajna.

HTB1YeTmeMvD8KJjSsplq6yIEFXaE.jpg

Uvek se pridržavamo filozofije upravljanja kontinuiranim poboljšanjima, stalno optimizujemo opremu i upravljanje procesima i oslanjamo se na strogu kontrolu procesa kako bismo osigurali stabilnost kvaliteta proizvoda. U upravljanju životnom sredinom, insistiramo na konceptu održivog razvoja.

blob.png  

Sa strogim sistemom upravljanja kvalitetom, prvoklasnim hardverskim kapacitetima i upravljanjem na licu mesta, naši proizvodi se izvoze na pet kontinenata i oslanjaju se na kvalitetne proizvode i usluge. Prelazimo u jedinicu pripisivanja važnosti ugovoru i održavanju našeg obećanja .

Posjetite nas na sajmu kantona u aprilu i oktobru svake godine.

QQ图片20180731163007.jpg

Ponosimo na naš rad i na široku paletu proizvoda koje nudimo. Iskusni smo u radu sa luksuznim brendovima na američkom tržištu, evropskom tržištu i tržištu Afrike. Mi možemo pružiti proizvode u skladu sa evropskim pristupnim kodom.

Molimo vas da budete svesni da naša produktivna vremena zavise od određenih stavki i količine predmeta.


Sertifikat i izvještaj:

图片7.png

Kupac za saradnju:

图片17.png